Jäsenedut

MIKSI JÄSENEKSI?

Tule mukaan vaikkapa vain verkottumaan ja vaihtamaan kokemuksia. Jäsenenä pääset myös vaikuttamaan toimintaamme ja sen sisältöön. Mitä enemmän meitä on, sitä paremmin saamme äänemme kuuluviin myös muilla foorumeilla.

Osa killan aktiviteeteista on maksuttomia, osasta veloitamme pienen osallistumismaksun, josta jäsenemme saavat usein alennuksen. Jäsenmaksujen ja aktiivisen varainhankinnan avulla haluamme pitää osallistumismaksut kohtuullisina. Tietoa tapahtumista saat jäsenkirjeistämme.

Yhdistyksemme tarjoaa Venäjä-aiheista toimintaa ja verkoston, josta voit saada hyödyllisiä kontakteja ja hyviä neuvoja. Järjestämme tapahtumia ja tietoiskuja sekä jaamme ajankohtaista Venäjä-tietoa. Toimintamme on vapaamuotoista ja keskeisenä ajatuksena on synnyttää jäsenillemme erilaisia verkostoitumisen mahdollisuuksia  Ajatusten ja kokemusten vaihto luo edellytyksiä myös liiketoiminnan kehittämiselle.

Toteutamme yritysvierailuja killan hallituksen kokousten yhteydessä, ja vuoden 2019 alusta lähtien kokoukset ovat avoinna myös jäsenille.

Jäsenenä saat muutaman kerran vuodessa ilmestyvän Kiltaviestin suoraan sähköpostiisi. Myös lisää jäsenetuja on saatu, esim. alennus Venäjä-viisumeista ja jäsenille tarkoitettu listaus suomenkielisistä tulkeista ja matkaoppaista Pietarissa ja Moskovassa. Parhaillaan neuvotellaan alennuksista hotellihintoihin Pietarissa.

Varsinainen lisäetu on kuitenkin yhteistyö pääkaupunkiseudun, Päijät-Hämeen ja Etelä-Karjalan sisarkiltojen kanssa; jäsenenämme voit osallistua niiden tapahtumiin ja matkoille pääosin samoilla ehdoilla kuin näiden varsinaiset jäsenetkin. Ensi vuodelle on suunnitteilla myös neljän killan yhteisiä tilaisuuksia ja matkoja.

TERVETULOA JÄSENEKSI!

Liittymisohje löytyy täältä.